Portfolio

Stand up komiker

Jag uppträdder på stand up klubbar och diverse evenemang Sverige runt sen hösten 2016. Malmö är min hemmaplan men allt kan hända mellan Trelleborg och Stockholm. Mitt uppdrag som komiker är att få publiken att skratta och det är vad jag är ute efter varje gång jag står på scen.

Konferencier

Som konferencier har jag erfarenhet av stand up klubbar, kulturevenemang och företagsevenemang. Jag skriver manus och förberreder min scentid som konferencier med hänsyn till mina uppdrag och beställarens önskemål. Jag är anpassbar och öppet för diverse uppdrag dock utan att sluta vara mig själv. Man kan säga att när du köper mina tjänster, jag ingår alltid i dealen.

Fotograf

Jag älskar fotografi och började fota bara för att jag tycker att det är kul och det är ett väldgit expressiv sätt att ta fram det man själv ser i sin omgivning. Det är som att bjuda på den bilden du själv ser, så att alla andra kan också se det, med dina ögon. Min portofolio bestär av evenemangsfotografi, stand up kvällar, porträtt, stadsmiljö och urbana stunder. Själv tycker jag att jag kan beskriva min still som objektiv och omgivningsmedveten när det gäller evenemang och porträtt. Stadsmiljö och det jag kallar för urbana stunder är mer av en fantasivärld som jag ibland lyckas pitcha in mig på, och då ligger tolkningen av bilder helt i betraktarens ögon.