Portfolio

Stand up komiker

Jag uppträder på stand up klubbar och diverse evenemang Sverige runt sen hösten 2016. Malmö är min hemmaplan men allt kan hända mellan Trelleborg och Stockholm. Mitt uppdrag som komiker är att få publiken att skratta och det är vad jag är ute efter varje gång jag står på scen.

Konferencier

Som konferencier har jag erfarenhet av stand up klubbar, kulturevenemang och företagsevenemang. Jag skriver manus och förbereder min scentid som konferencier med hänsyn till mina uppdrag och beställarens önskemål. Jag är anpassningsbar och öppen för diverse uppdrag dock utan att sluta vara mig själv. Man kan säga att när du köper mina tjänster, ingår jag alltid i dealen.

Fotograf

Jag älskar fotografi och började fota bara för att jag tycker att det är kul och det är ett väldigt expressivt sätt att ta fram det man själv ser i sin omgivning. Det är som att bjuda på den bilden du själv ser, så att alla andra också kan se det, med sina ögon. Min portfolio består av evenemangsfotografi, stand up kvällar, porträtt, stadsmiljö och urbana stunder. Själv tycker jag att jag kan beskriva min stil som objektiv och omgivningsmedveten när det gäller evenemang och porträtt. Stadsmiljö och det jag kallar för urbana stunder är mer av en fantasivärld som jag ibland lyckas pitcha in mig på, och då ligger tolkningen av bilderna helt i betraktarens ögon.